Curry Thai eko

51 kr
Välj storlek:
stockstatus Finns i lagret
Finns ej i lagret
stockstatus .
  Lägg i varukorg »
stockstatus Finns ej i lagret

Produktbeskrivning:
Curry Thai eko

En fin curry som alla kan uppskatta! Curry är en blandning av huvudsakligen orientaliska kryddor och kan vara allt från kryddrikt aromatisk till brinnande stark.
Tillsätt själv cayennepeppar om Du vill ha mer hetta!
Innehåller:Senapsfrön, gurkmeja, korianderfrö, bockhornsklöver frön, lök, chili, havsalt, råsocker, vitlök, ingefära, kummin, spiskummin.

50g
100g

Här har vi samlat en mångfald av ekologiska kryddor och örter, finmalda till pulver och snyggt paketerade i transparent burk med metallock - nu även i 50 gram!
De hela pepparkornen serveras också i burk medan bladkryddorna presenteras i snygga naturaskar med fönster.
Kryddor har ett brett användningsområde i mat där de ger smak, ibland även färg, men de har ofta också många positiva effekter för kroppen!
En hel del kan också användas hela eller i pulverform i te och teblandningar, men även utvärtes till huden genom avkok eller som pulver i omslag, inpackningar, ansiktsmasker och till sköna fot- och kroppsbad!Många av örterna används som de är till örte eller blandas till egna örtteblandningar.
Här finns också fina dekorationsörter som t ex rosenblad, rosenknoppar, blåklint, ringblommor mm. Dessa kan även användas till te och annat.
En del av örterna kan vara fina till fot- och helkroppsbad. Örtavkok kan också användas i olika hud- och hårvårdsprodukter.
En del kryddor och örter är svåra att få tag på i ekologisk kvalitet eller fortfarande extremt kostsamma.
I dessa fall erbjuder vi konventionellt odlade.

Varumärke: Crearome