Ingefära pulver Eko

50 kr
Välj storlek:
stockstatus Finns i lagret
Finns ej i lagret
stockstatus .
  Lägg i varukorg »
stockstatus Finns ej i lagret

Produktbeskrivning:
Ingefära pulver Eko

Används som krydda i mat och som pikant inslag i orientaliskt te. Lös en knivsudd i hett vatten med honung i vintertid och Du kan enkelt glädja Din hals! En självklarhet i pepparkaksbaket! Ingefära används även som kosttillskott t ex i smoothies. Kan även smaksätta desserter, glass och inlagda päron, men dosera varsamt!

Crearomes ingefära kommer från ekologiska odlingar och är en helt ren krydda utan tillsatser, helt fri från klumpförebyggande medel och andra E-nr, vilket gör att pulvret lättare kan klumpa sig. Förvaras torrt och mörkt.

50g
100g

För en ren smakupplevelse med Crearome!

Här har vi samlat en mångfald av ekologiska kryddor och örter, finmalda till pulver och snyggt paketerade i transparent burk med metalllock - nu även i 50 gram!
De hela pepparkornen serveras också i burk medan bladkryddorna presenteras i snygga naturaskar med fönster.
Kryddor har ett brett användningsområde i mat där de ger smak, ibland även färg, men de har ofta också många positiva effekter för kroppen!
En hel del kan också användas hela eller i pulverform i te och teblandningar, men även utvärtes till huden genom avkok eller som pulver i omslag, inpackningar, ansiktsmasker och till sköna fot- och kroppsbad! Många av örterna används som de är till örte eller blandas till egna örtteblandningar.
Här finns också fina dekorationsörter som t ex rosenblad, rosenknoppar, blåklint, ringblommor mm. Dessa kan även användas till te och annat.
En del av örterna kan vara fina till fot- och helkroppsbad. Örtavkok kan också användas i olika hud- och hårvårdsprodukter.
En del kryddor och örter är svåra att få tag på i ekologisk kvalitet eller fortfarande extremt kostsamma.
I dessa fall erbjuder vi konventionellt odlade.

Vetenskapligt namn: Zingiber officinalis. växtdel: Rhizom. Ursprungsland: Sri Lanka.

Varumärke: Crearome