Spiskumminpulver eko

51 kr
Välj storlek:
stockstatus Finns i lagret
Finns ej i lagret
stockstatus .
  Lägg i varukorg »
stockstatus Finns ej i lagret

Produktbeskrivning:
Spiskumminpulver eko

Innehåller eterisk olja som ger spiskumminen sin aromatiska doft och smak. Den är aptitstimulerande och bra att ha i mat med bönor för att underlätta matspjälkningen. Den är vanlig i indisk, orientalisk/arabisk och mexikansk mat.

50g
100g

Här har vi samlat en mångfald av ekologiska kryddor och örter, finmalda till pulver och snyggt paketerade i transparent burk med metallock - nu även i 50 gram! De hela pepparkornen serveras också i burk medan bladkryddorna presenteras i snygga naturaskar med fönster. Kryddor har ett brett användningsområde i mat där de ger smak, ibland även färg, men de har ofta också många positiva effekter för kroppen! En hel del kan också användas hela eller i pulverform i te och teblandningar, men även utvärtes till huden genom avkok eller som pulver
i omslag, inpackningar, ansiktsmasker och till sköna fot- och kroppsbad! Många av örterna används som de är till örte eller blandas till egna örtteblandningar. Här finns också fina dekorationsörter som t ex rosenblad, rosenknoppar, blåklint, ringblommor mm. Dessa kan även användas till te och annat. En del av örterna kan vara fina till fot- och helkroppsbad. Örtavkok kan också användas i olika hud-och hårvårdsprodukter.

Vetenskapligt namn: Cuminum cyminum. Växtdel: Frö. Ursprungsland: Turkiet.

Varumärke: Crearome