Svarta vinbär pulver, eko

66 kr
stockstatus Finns i lagret
Finns ej i lagret
stockstatus .
  Lägg i varukorg »
stockstatus Finns ej i lagret

Produktbeskrivning:
Svarta vinbär pulver, eko

De torkade, svarta och grovmalda bären är rika på många olika nyttigheter.
C-vitaminhalten är hög (ca1200 mg i ett kilo färska bär).
Antioxidanten antocyanglykosid ger bäret sin mörkt lilasvarta färg. Pektin och bioflavoner fyller också bäret och de små fruktkärnorna som finns med innehåller gamma-linolensyra, även kallad GLA, och den ökar produktionen av prostaglandiner i kroppen vilket bl a påverkar huden positivt!
Bären är alltså en rik källa till C- vitamin, bioflavoner och GLA-fettsyror.

Det värdefulla pulvret används till smoothies, på filen, till olika desserter och svartvinbärsdryck.
Häll varmt vatten på pulvret, rör om och söta om du vill efter tycke och smak.
Söta gärna med kokossocker!

Här har vi samlat ett litet skafferi med en mängd rena naturprodukter som kallas näringstillskott, superfood, superbär, mattillsatser och andra matnyttiga produkter som kokossocker, kokosmjöl och olika kakaoprodukter för t ex rawfood. En stark trend inom naturkosmetik är att att använda råvaror som kan ätas till egna hårinpackningar, ansiktsmasker med kryddor och super- food och bär. Alla dessa superfoods och superbär ger smak och färg men innehåller också en massa nyttiga ämnen som mineraler, vitaminer, antioxidanter, spårämnen, proteiner och fytomedicinska ämnen. Här finns också ett par naturliga förtjockningsmedel som gör det enklare att göra dressingar, desserter, puddingar, smoothies, såser eller ansiktsmasker!
Många av dessa produkter passar in i nya dieter som Rawfood, LCHF, är helt veganska, GMO fria och nästan alla är från ekologiska odlingar. Flera matnyttiga råvaror finns under eko.

Vetenskapligt namn: Ribis nigrum. Växtdel: Bär. Ursprungsland: Polen.

100g

Tillverkare:
Crearome