Välkommen till ecodei - Butiken med ekologiska hud och hälsoprodukter till bra priser

I vår butik har vi samlat ett noggrant urval av naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalitet. Produkter som uppfyller höga krav gällande kvalitet, minimal negativ miljöpåverkan genom hela tillverkningsprocessen och som självklart ej har genomgått någon form av djurtester. Vi tror på hållbar konsumtion, ett bra sätt är att välja naturliga hudvårdprodukter som bidrar till en värld av naturlig skönhet & hälsa. Att njuta och sköta om kropp & själ på bästa sätt, med produkter som ger ett välbefinnande på ett djupare plan.

Syntetiska ämnen hör inte hemma vare sig i våra kroppar eller i vår natur, faktum är att produkterna blir så mycket bättre med en frånvaro av dessa skadliga ämnen. För att säkerställa att du som konsument ska få en kvalitetsprodukt med ett 100 % naturligt innehåll, tillverkad i harmoni med naturen finns olika kvalitetsmärkningar och certifieringar. Varje produkt i butiken har en detaljerad innehållsförteckning samt information kring produktens kvalitetsmärkning och certifiering.

Vill du veta mer om miljöcertifieringarna hittar du mer information  här 

Vår förhoppning är att du ska hitta produkter i vår butik, som kommer att förgylla din vardag och din dagliga kroppsvård. Vårt sortiment utökas kontinuerligt, är det någon produkt du saknar så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.