Länkar

Artorama
Välkommen till Artorama! Här hittar du ett stort utbud av ramar, tavlor, bilder och affischer. I sortimentet finns massor av ramar i varierande storlekar och design till det mesta ni önskar rama in såsom fotografier, bilder, tavlor och broderier. Vi förstorar även era bilder på både canvas och fotopapper. Under "Fotoframkallning" kan ni själva välja hur stor ni vill ha er utskrift, storlekar finns från 20x30 cm upp till 100x300 cm och vi kan även lösa specialmått om så önskas. När ni sen väljer att köpa en ram till er utskrift så får ni den hemlevererad inramad och klar att hänga upp på väggen!
BDIH
Ett neutralt kontrollorgan som kontrollerar att stränga miljökriterier efterlevs. Gällande miljöpåverkan, djurskydd, etiskt socialt korrekt bevakning av hela tillverkningsprocessen från råvara till färdig produkt. BDIHs kvalitetsmärke används för att indikera att så är fallet samt garanterar att produkten är tillverkad av ett företag som följer alla riktlinjer.
ECOCERT
Ecocert är ett kontroll-och certifieringsorgan etablerat i Frankrike sedan 1991 av agronomer medvetna om behovet av att utveckla det miljövänliga jordbruket, samt vikten av att erbjuda någon form av erkännande för dem som åtagit sig att denna produktionsmetod.
ECOCONTROL
EcoControl är en kontroll-och certifieringsorgan för ekologiska produkter. EcoControl verksamt över hela världen.
Evelinas Ekologiska
Ekologisk Blogg
FAIRTRADE
Fairtrade är en oberoende produktmärkning som skapar förutsättningar för odlare och anställda att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.
Forska utan djurförsök
Forska utan djurförsök är en forskningsstiftelse som arbetar för att djurförsök ska ersättas. Organisationen finansierar forskning, sprider information och påverkar politiskt.
FSC
Forest Stewardship Council skall främja ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Svenska FSC ska sprida kunskap om FSC och övervaka användningen av FSC:s varumärke i Sverige.
Hälsofin.se
För dig som tänker på välbefinnande till hela familjen Här hittar du mängder av varor inom kosttillskott, vitaminer & mineraler, sport & träning, naturlig hudvård & kosmetik, ekologiska livsmedel och mycket mer. Ekologiska produkter ligger oss varmt om hjärtat och du hittar många bra artiklar som uppfyller kraven för ekologiska varor. Som kund till Hälsofin sparar du värdefull tid genom att alla produkter finns hos oss för ert välbefinnande. Varje månad hittar du extra bra priser på ett urval av produkter. Följ med i vårt nyhetsbrev så missar du inget. Har du frågor kring vårt sortiment eller våra tjänster får du gärna maila oss info@halsofin.se eller ringa oss på tfn 073-841 49 32. Varmt välkommen till Hälsofin.
Länkkatalog
Länkkatalog och artikelkatalog med utvalda länkar.
NATRUE
Internationell ideell förening som arbetar för att befrämja utvecklingen av ekologiska hudvårdsprodukter på marknaden. NATRUE ställer höga miljökrav på tillverkarna gällande innehåll och tillverkningsprocess för att kunna få certifieringen på sina produkter.
PhiFa Design
Unikt designade smycken med halvädelstenar och nickelsäkra metaller.
Svenska Hemsidor
Länkkatalog
Välbefinnandets Massage och Kroppsvård
Varmt välkommen till Välbefinnandets Massage & Kroppsvård, den kompletta anläggningen för massage. Vi erbjuder sköna behandlingar för kropp och själ som relaxmassage, lavastensmassage med varma stenar, förebyggande och behandlande klassisk massage av välutbildade terapeuter.. Vi har patient och ansvarsförsäkring. Vi finns i Skövde och Mariestad