Rapsodine

Rapsodine

Rapsodine – Naturlig skönhet på naturens villkor!

Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.

Det är härligt att få känna sig frisk och fräsch till kropp och sinne och en del av det innebär att vårda sin hud och sitt hår. Att få koppla av i ett ångande varmt bad eller dusch och sedan få en stund i ro att smörja in sig i en friskt doftande bodylotion är en lisa för själen.

Men vi människor är en ju del av kretsloppet och om vi vill fortsätta att vara det måste vi också vårda vår natur. Rapsodine intresserar sig för människan och naturen i samklang och vår strävan är att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen hos både människan och i vår miljö. Därför används vegetabiliska och så långt det är möjligt även ekologiska råvaror. Oljor är alltid kallpressade vilket innebär att de lätt tas upp av huden och även tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror. Det används heller inte fler ingredienser än nödvändigt för att uppnå önskad funktion hos produkten.

I Rapsodines sortiment hittar Du hud- och kroppsvårdsprodukter för hela familjen, allt från ett rikt bassortiment till produkter för riktig lyx i vardagen.